Pages

Friday, 23 March 2012

Angry Bird Space

Assalamualaikum..

Kepada kaki-kaki atau 'tangan-tangan' yang gilerkan angry birds game...haaa ...nie ada games yang terbaru yang di beri nama "ANGRY BIRDS SPACE"...woww..hebat wa cakap lu....hero-hero angry bird  dah sampai ke space..
.aku dah cuba main..memang menarik..ada perbezaan  dengan angry bird yang sebelum nie...si burung-burung  dah diupgrade dengan kepantasan dan diberi penampilan baru...

 loading ...loading
 cer tengok...hero-hero yang semakin kacak
 tetap bersama ngan musuh si PIG
 yang nie stage dan bintang yg aku dapat masa main...hihihi..tak la hebat mana pun ....satu bintang pun ada...
 permulaan permainan...si hero yang sebelah kiri dan si PIG dalam ruangan bulatan
siap ada guide lagi (garis-garis putus kaler merah) sebelum kita terbangkan si angry bird tu...

ok...aku nak sambung main balik....hihihi..enjoy the games...




6 comments:

  1. hi..follow sini..suke erk men game ni???

    ReplyDelete
  2. Thanks nabila..suka games sbb dah tak de aktiviti lain sini dan jugak untuk hilangkan rasa boring n rindu kat family....hihi

    ReplyDelete
  3. Musim kegilaan main games angry bird.. hohoho

    ReplyDelete
  4. wow! nampak menarik.. tapi xminat sgt nak men sebab asek tak kene je.. geram betul.

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan!

    singgah dari blog abg ben
    jemput datang blog pka ye

    pkaemerald.blogspot.com

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. Wasabi onee-san~~kegilaan kat game tak pa...jgn kegilaan kt benda yang tak senonoh sudah.....

    Nafisah Ruslan~~~hahaha...siannya..memang geram kalau tak kena

    Pka Rahim~~~salam perknalan untuk anda jgk....thanks sudi jengah dan tinggalkan komen dlm blog nie....

    ReplyDelete

komen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...