Pages

Wednesday, 8 June 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Santai Bersama BEN ASHAARI


join satu lagi segmen dari bro Ben Ashaari...so sapa-sapa nak join cuba KLIK SINI untuk dapatkan maklumat lanjut..

meh-meh sapa nak kritik ke atau nak bagi pandangan atau pendapat anda tentang blog aku nie anda dialu-alukan demi untuk membaik pulih apa yang terkurang dan apa yang terlebih...

22 comments:

  1. header sangat lah Melayu. Nice!

    http://sophieisa.blogspot.com

    Jom tuka2 kritikan..:)

    ReplyDelete
  2. nice blog,.ringan,.popular post yg kat bwh tu letak atas sikit kot baru ok,.=))
    peace yaw!!
    no106

    ReplyDelete
  3. setuju dgn nurul aini norazman. letak popular post bawah post ni pun ok juga. so reader boleh nampak selepas scroll komen.

    ReplyDelete
  4. maaf... lupa. salam kenal dari blog no 60

    ReplyDelete
  5. nice n simple ^^ suke warne cokelat hehe

    no 22 ~

    ReplyDelete
  6. kalau tak join segmen tu boleh kritik jugak tak???
    cuma nak pesan pakai la kotak komen pop up window..:)
    dan playlist tu tak payah letak la..
    belajar2 ubah template
    bagi nampak lebih up to date..:P

    ReplyDelete
  7. cakk cakk ! alya dtg nieeeeeee..hehe blog nie oke tp ape kata kalo bloglist tu buat yg scroll punya? tadela sampai berjela ke bwh :)

    jom kritik blog alya , No.133 :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. Hi! saya dari lot no. 125,

    Blog simple, taming sari itu senjata mistik sepanjang zaman hehe :D

    ReplyDelete
  9. tak nak buat pop up komen?? best sket kot.
    hehe. yg lain nice jee :))

    jom kritik saye pulak no 131

    ReplyDelete
  10. salam
    header yang menarik,kena pada template
    nice blog

    ReplyDelete
  11. nice blog....n rasanya lagi sesuai kalau about me tu letak kat atas....bru la cun....letak bawah x nmpak bai...diri kita kut....^^

    http://blognizamlaa.blogspot.com/2011/06/segmen-bro-ben-jom-kritik-blog-ak.html#comments

    ReplyDelete
  12. nice blog,, simple je...
    kalau biasanya kite dgr pmpuan mlyu terakhir..
    yang nie dah mcm lelaki melayu terakhir..
    hehehe...

    http://eynalollipop.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. follow sini!
    blog dah ok dan senang loading...
    cuma kalau boleh widget follower tu letak atas sikit supaya senang org nak follow!

    dari no. 191

    ReplyDelete
  14. header sangat cantik!Rasa xad apa yang nk komen dah..keep on writng n sharing i caring..hehehe..jom terjah saya pny blog=)

    ReplyDelete
  15. no.124...no komen ..ok jer...

    ReplyDelete
  16. loading > laju
    susun atur > menarik
    font > ok
    warna > sedap mata memandang

    172...

    ReplyDelete
  17. blog bro smart . suka3 . ini lah blog matang namanya . saya ikhlas memuji . saya follow bro :)

    195

    ReplyDelete
  18. em... sy suka la header tu mmg klasik kena ngn background template...

    ReplyDelete
  19. hohoh..blogringan simple dan x berat..header tu nmpk lebih kpd arab syle sbb pedang tu mendominasi ..hehehe.. keris tu x berapa jelas..hee tp dont wory smuanya ok..

    dari peserta no 67

    ReplyDelete
  20. wah ramai jgk yg bagi pendapat dan komen...thanks a lot..nanti aku akan terjah ke blog korang pulak...

    ReplyDelete

komen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...